Wemar-Recycling sorteert voor U          
Uw afval kan U geld opbrengen.

Containerdienst

Wij hebben tevens onze eigen containerdienst voor al uw ferro (ijzer) en non-ferro metalen (alu, koper, zink, lood, inox .... ), evenals voor uw oude batterijen.

Voor grote hoeveelheden (=vanaf 500 kg) plaatsen wij gratis een container bij u!

Schadewagens

Wij kopen en verkopen tevens jonge schadewagens van alle merken.

Op onze ruime parking te Alken zijn steeds tal van wagens in voorraad.

Oude metalen


Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het leveren van oude metalen of schroot. Wij betalen gegarandeerd de beste prijs voor al uw ferro (ijzer) en non-ferro metalen (alu, koper, zink, lood, inox .... ); evenals voor uw oude batterijen.

ook uw oude auto kan u bij ons binnenbrengen of wij halen hem bij U op: transport gratis + u krijgt nog een schrootwaarde er bovenop!

Wemar Recycling is dé afbraakspecialist bij uitstek!

Wemar Recycling is al jaren een - door de overheid - erkend centrum voor het opkopen, weghalen en vernietigen van buitengebruik gestelde personenwagens, lichte vrachtwagens, bestelwagens, tractoren, jeeps, machines, containers, enzoverder.
Wij betalen voor uw wagen gegarandeerd de beste prijs en halen uw  wagen binnen de 24 uren op en leveren u daarbij een officieel vernietigingsattest. Als erkend centrum zijn wij dan ook in het bezit van alle vereiste vergunningen.
Tevens geven wij steeds de beste prijs voor al uw ferro (ijzer) en non-ferro metalen (alu, koper, zink, lood...) en batterijen. Voor grote hoeveelheden plaatsen wij een gratis container bij u.
Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een snelle en correcte betaling.
Aarzel niet en contacteer ons voor bijkomende informatie.

Mario Schreurs,
Zaakvoerder

openingsuren:

Maandag     9h00 - 12h00 en van 13h00 - 17h00

Dinsdag        8h30 - 12h00 en van 13h00 - 17h00

Woensdag    8h30 - 12h00 en van 13h00 - 17h00

Donderdag   8h30 - 12h00 en van 13h00 - 17h00

Vrijdag          8h30 - 12h00 en van  13h00 - 16h00

Zaterdag       9h00 - 12h00 NAMIDDAG GESLOTEN
Wij kopen aan, wij halen op en aanvaarden van alle voertuigen en machines(ook landbouwmachines)

Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen en ophalen van alle voertuigen en machines alles kan bij ons ook rechtstreeks binnengebracht worden en na een deskundige snelle waardebepaling kan u direct uw betaling ontvangen. Wij leveren u een vernietigingsattest af dat kan dienen voor bepaalde instanties of verzekeringsmaatschappijen, zodat u er zeker van bent dat uw voertuig op een correcte manier vernietigd wordt.Voertuig verkopen? 
KLIK HIER


Wij zijn gespecialiseerd in gebruikte onderdelen

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van gebruikte onderdelen. Onze hoofdactiviteit is voornamelijk gebruikte onderdelen te exporteren naar het buitenland. Wij verkopen ook gebruikte onderdelen aan garagisten en particulieren voor eigen land en omringende landen. De onderdelen die door ons aangeboden worden bevinden zich altijd in een goede en waar mogelijk geteste staat. 

Recyclage van 2e hands onderdelen draagt bij tot lagere reparatiekosten en een schoner milieu!

Autorecycling

Autorecycling Wemar Cars is een bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van afgedankte en buitengebruik gestelde voertuigen. Wij verwerken op jaarbasis ongeveer een duizenden voertuigen. Al onze voertuigen worden in ons bedrijf op een milieuvriendelijke en correcte manier gedepollueerd, gedemonteerd en vernietigd.

 A1 de voertuigen voor recycling worden gedepollueerd, gedemonteerd en vernietigd!

Onze hoofdpunten binnen de autorecycling:

  • Voertuigen op een milieuvriendelijke manier depollueren, demonteren en vernietigen
  • De bruikbare onderdelen een 2e leven geven
  • De bijdrage aan een duurzame samenleving verhogen
  • Creëren van werkgelegenheid

Winkelmand