Opkoop autowrakken alle merken                    011/596484
Wij halen ongeval wagens op doorheen heel België .

Ophalen van autowrakken door Wemar-Recyclers

uit Limburg(Alken) ook voor Brabant en andere provincies

Ik wil van mijn auto af en weet niet waar naartoe

Bel ons! Wemar-Recyclers uit Limburg Alken komt uw autowrakken en ongevalwagens op halen in Limburg, Vlaams-Brabant, Luik, Antwerpen en Nederlands Limburg , Wemar-recyclers komt alles bij u ophalen, om de wagens verder te verwerken naar schroot.  Een enkele auto of en heel wagenpark? Geen probleem, wij kunnen ook grotere hoeveelheden aan.

Wemar Cars is een erkend centrum en kan U een vernietigingsattest bezorgen. Zo weet U zeker dat Wemar-Cars uw wagen zeker volgens de recentste milieunormen vernietigde.
 


We zijn gevestigd in Alken maar rijden doorheen gans Vlaanderen voor het ophalen van autowrakken. Uw oude auto laten op halen voor de sloop ?Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via autoafbraaklimburg.be voor jonge ongevalswagens en alle onderdelen., onze medewerkers helpen u graag verder met een oplossing voor uw autowrakken of schadewagens. Je kan bij ons ook terecht voorde beste prijzen voor alle metalen.


Gratis Ophalen Autowrakkenautoafbraak in limburg

*Gratis Ophalen van uw Autowrakken dat kan snel en eenvoudig met onze eigen ophaaldienst!

Wij halen gratis uw oude auto op en betalen U ook nog een wrakwaarde bovenop.


Ophalen Autowrakken

*Staat uw Autowrak in de weg, hebt u nood aan plaats, heeft uw Auto het begeven langs de openbare weg of autostrade? Je Auto mag Schade hebben of zelfs Total-los zijn, Motorschade, Verlopen Keuringskaart, Waterschade enz. Geen probleem wij staan voor u klaar tot u dienst om uw Autowrak kosteloos op te halen.


Opkoper Autowrakken

*Autowrakken gevraagd: Wemar-Recyclers betaald een eerlijke opkoopprijs voor Defecte Auto’s, Schade Auto’s, Schrootwagens en Autowrakken! Wij halen uw Autowrak graag kosteloos bij u op! Kosteloos dwz, dat U daar bovenop nog een goede prijs van ons krijgt.

Opkoper jonge (schade) wagens.

Wemar-cars koopt ook uw jonge (ongeval) wagen over voor de beste prijs, zowel voor import als Export.

onmiddellijke cash betaling.

Contact

*Opkoper Autowrakken regio Limburg, Vlaams Brabant,Luik/Liége en de rest van België . Ook voor het ophalen van een autowrak in Nederland kan U bij ons terecht.  

uw kan ons vrijblijvend contacteren zo komen wij vlug ter plaats om uw Autowrak op te halen 7/7 & 7u tot 22 u. , Bel snel !!!!!!!


Winkelmand