Afbraak van alle oude machines,
Demonteren van stalen constructies, ...
Opruimen van alle ijzeren constructies,
landbouwwerktuigen, scholen, fabrieken,...
Ons professioneel team gaat snel , zorgvuldig en efficiënt  te werk zodat uw bedrijf snel terug operationeel zal zijn  .

Wij zorgen voor de afbraak van alle oude machines metaalconstructies.

 Wij breken alle oude machines en metaalconstructies af. Buiten of binnen in gebouwen. Wemarrecycling komt alles ter plaatse in stukken branden of indien mogelijk demonteren zij de constructie of nemen de oude toestellen mee in zijn geheel, waarna het vervolgens wordt verwerkt. 

U kan bij Wemar recycling Industriele afbraakwerken eveneens terecht voor het leegmaken van fabrieken, huizen en garages.

Wij beschikken over heftrucks, vrachtwagens, en containers om de oude machines af te breken en te vervoeren.   Iemand van ons team wemarrecyclers komt eventueel tot bij U om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.


Voor meer informatie om of beroep te doen op de diensten , contacteer ons op 011/59.64.84


afbraak /ophaling van machines en contructies:

 • Stalen constructies van serres
 • Ijzeren Silo's
 • Oude machines uit drukkerijen
 • Industriële installaties
 • Oude sprinklerinstallaties
 • Industriële verwarmingsketels
 • Oude treinstellen
 • Oude reisbussen of lijnbussen
 • Afgeschreven vrachtwagens en aanhangers
 • Verlopen brandblussers
 • opruimen van bedrijfsterreinen


Geen afbraakwerk is ons te groot of te klein, reken steeds op de expertise van

Wemar industriële afbraakwerken in de provincies Limburg,  Luik,  Vlaams-Brabant

Wij zorgen voor het juiste materiaal voor de afbraak en recyclage van machineparken, industriële installaties en metaal constructies.

Een professionele en snelle afbraak is een must voor ons en voor onze klanten. Wij hebben er dan ook voor gezorgd dat we beschikken over de nodige materialen om deze  industriële afbraken zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Onze expert in Industriële afbraak komt dan ook langs bij u en doet een grondige en efficiënte expertise van het voor u te verwijderen industriële onderdeel of gebouw uit staal. Hierna mag u rekenen op een gedetailleerde offerte van Wemar recycling  uit Alken.

 Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf in een mum van tijd terug operationeel is en staan garant voor zo weinig mogelijk hinder tijdens de afbraak.


industriele trein afbraak limburg

Wij zijn gespecialiseerd in afbraakwerken van metaal en actief in de regio van Limburg en Antwerpen, Luik, en Vlaams-Brabant.

 Wij verzorgen met plezier de afbraak van silo’s, airco’s, chauffageketels, oude treinstellen en industriële installaties.

Wij zijn voor bedrijven bovendien zeven dagen per week beschikbaar, zodat productielijnen tijdens de werkdagen niet moeten worden stilgelegd.

Wij werken uiterst nauwkeurig en efficiënt, dus u kunt met een gerust hart beroep doen op Wemar recycling voor uw industriële afbraakwerken.

Heeft U zelf materialen of constructies af gebroken of op regelmatige tijdstippen oude metalen, vanaf ongeveer een 1000 kg ijzer plaatsen wij gratis een container.

 Vraag nu een  vrijblijvende offerte aan!

Wilt u graag dat een Wemar Recycling expert langskomt om bij uw bedrijf een vrijblijvende offerte voor industriële afbraakwerken op te stellen vul dan onderstaand formulier in of bel 011/59.64.84Demontage

Bij het sluiten van installaties en fabrieken komt diverse zeer goed her te gebruiken materialen vrij, van...

Sloopwerken

Wemar recycling levert een gebalanceerde combinatie van modern materieel, kundig, uitgebreid opgeleid en ervaren personeel, samen met de..

Ontmanteling

Het komt vaak voor dat industriële productie faciliteiten moeten worden vernieuwd, aangepast, verplaatst of zelfs vernietigd worden Wemar recycling neemt dit...

Wemar recycling expert


Recycling en herbruikbare materialen

Wemar recycling is uw vakkundige partner als het gaat om recycling of verkoop van gebruikte industriële materialen.

De specialiteit van Wemar recycling is weten wat de markt beweegt, hierdoor kan marktconform gerecycled en gehandeld worden met als resultaat een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, wat zich uiteindelijk vertaalt in voordeel voor onze opdrachtgevers. U kan bij ons terecht voor zeer veel gevarieerde producten uit recycling van metalen draagbalken tot loopbruggen en stalen trappen. Ons team heeft alles zorgvuldig gedemonteerd en opgeslagen te Alken.....


 

Afbraak betoncentrale

 Heeft u een industriële betoncentrale die moet worden afgebroken? Wij komen eerst ter plaatse om de werkwijze met u door te nemen en op deze manier u een duidelijk beeld te geven van de tijdspanne en de kosten. Onze expert in industriële afbraak zal u wijzen op de opties van een professionele industriële verwijdering van uw oude industriële installaties. En de afvoer van de oude metalen uit deze industriële installatie.

U kunt bij Wemar industriële afbraak uit Alken terecht!

 Afbraak koelinstallatie

 Heeft u een airco die moet worden afgebroken? Voor Wemar Recycling is geen plaats te gek dit kan een grote airco of verwarmingsinstallatie boven op een dak van een industrieel gebouw zijn of een airco-installatie tegen een gevel aan die zeer moeilijk bereikbaar is. Met ons uitgebreid machinepark is iedere klus in geen tijd geklaard en kan u rekenen op een snelle en efficiënte afbraak van iedere industriële installatieWij zijn de partner voor industriële afbraak die u zoekt.


Wemarrecycling industriele afbraak

U kunt ons inschakelen voor de afbraak van alle soorten koelinstallaties tot industriële loopbruggen!

Afbraak van  Industriële verwarmingsketels

 Niet alleen koelinstallaties, maar ook verwarmingsketels kunnen door ons worden afgebroken.

 Voor particulieren en cv-installateurs zijn wij dé partner om chauffageketels af te breken en op te halen.

Door proper te werk te gaan, garandeert Wemar Recycling industriële afbraak tevreden klanten.

 Wij beschikken over eigen containers om al het staalafval direct af te voeren. U kan bij ons terecht voor het afbreken van oude sprinklerinstallaties

voor zowel de industriële afbraak van het pompsysteem tot alle demontage van de buizen aan de plafonds. Ons team zal alles nauwkeurig demonteren en op een professionele manier verwijderen.  Ook luchtafvoerbuizen en andere staal, aluminium of inox buizensystemen professioneel verwijderen hoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Bij Wemar Recycling kan u ook steeds terecht voor alles wat met recycling en recuperatie van oude industriële installaties te maken heeft. Wij demonteren deze zaken zorgvuldig en slaan deze vervolgens professioneel op bij onze voorzieningen in Alken. Hier kan je ook altijd een kijkje komen nemen als u industriële toepassingen als loopbruggen, ijzeren trappen, stalen roosters, luchtkokers of dergelijke nodig heeft. Wij hebben ook een groot aanbod van geteste electro, mazout en benzine motoren en kunnen ook alle formaliteiten in verband met export in orde brengen.


 

Industriële afbraak Service van Wemarrecycling


Door de jarenlange ervaring en partnerships heeft Wemar-recycling zich ontwikkeld als een vaste waarde in de industriële afbraak. Met onze partners beschikken we over een zeer uitgebreide fleet van industriële afbraak en industriële verwerkingsmachines. Wemar-recycling is beschikbaar om u te adviseren in het hoe en wanneer uw industriële afbraakwerken kan uitvoeren en dit op zo een efficiënt mogelijke manier met een oog op kostenbesparing. Wemarrecycling en zijn partners geven u steeds de beste kosten gecontroleerde oplossingen met oog op een grondige en volledige industriële afbraak.

Specialisaties van Wemarrecycling industriële afbraak

 • Volledige verwijdering van industriële gebouwen
 • Industriële gebouwen van meerdere verdiepingen
 • Metaalconstructies
 • Metalen silo's
 • Treinstellen en sleepboten

Fleet & partnershipsindustriele afbraakwerken wemarrecycling

 • Moderne vloot van industriële afbraakmachines
 • Industriële verwerking van hoogste niveau
 • Industriële recycling
 • Industriële resource recovery
 • Industriële afbraak zware industrieën

Neem hier een kijkje naar een greep uit het aanbod van de recycling materialen van Wemar Recycling

Winkelmand